Artėjant rudeniui – nauji eismo tvarkaraščiai, nauji maršrutai

Nuo pirmadienio, rugpjūčio 24 d., keičiami 3, 6, 6 G, 10, 12, 16, 17, 17 G, 18, 20, 23, 27, 28, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 41, 43 ir 44 autobusų maršrutų ir visų troleibusų maršrutų darbo dienų eismo tvarkaraščiai. Nuo rugpjūčio 29 d. keičiami 3, 10, 37, 37 N, ir 39 autobusų maršrutų poilsio dienų eismo tvarkaraščiai. Atnaujinamas 46 M autobusų maršrutas.

Nuo rugpjūčio 24 d. organizuojamas naujas 63-iasis maršrutas Kaniūkai–Mega. Autobusai darbo dienomis iš Vilijampolės važiuos Raudondvario pl., Kėdainių g., Baltijos g., Žiemgalių g., Baltų pr., Rasytės g., Jotvingių g., Islandijos pl. iki prekybos ir laisvalaikio centro ,,Mega”. Atgal autobusai grįš tomis pačiomis gatvėmis.

Nuo rugsėjo 1 d. 9-ojo maršruto troleibusai visomis dienomis iki stotelės “Kauno marios” važiuos tik po vieną reisą ryte ir vakare, 12-ojo maršruto troleibusai iki stotelės “Kauno marios” nebevažiuos.

Pasak UAB „Kauno autobusai“ Viešojo transporto komercijos skyriaus vadovės Daivos Agulienės, esminiai autobusų ir troleibusų eismo tvarkaraščių pakeitimai paprastai daromi pavasarį, prasidedant atostogoms, ir rudeniop. „Pasibaigus vasaros atostogų metui, autobusai ir troleibusai važiuos dažniau, nes gerokai padidėja keleivių srautai. Rudens sezono naujovė – 63-asis autobuso maršrutas, kuris pagerins Šilainių mikrorajono gyventojų susisiekimą su Vilijampolėje įsikūrusiomis įmonėmis, o Vilijampolės gyventojai turės galimybę greitai ir be persėdimų pasiekti pramogų ir laisvalaikio centrą „Mega“, – sako D. Agulienė. – Taip pat norime nuraminti gyventojus, kad poilsio dienomis keisis tik 3, 10, 37, 37 N ir 39 maršrutų autobusų eismo tvarkaraščiai, visų kitų autobusų ir troleibusų savaitgalių eismo tvarkaraščiai nesikeičia.“

Tvarkaraščiai miesto viešojo transporto stotelėse bus pradėti keisti šį vakarą ir visi bus pakeisti iki pirmadienio. Naujieji tvarkaraščiai pažymėti spaudu „Galioja nuo 2015-08-24“.

Daugiau informacijos www.kaunoautobusai.lt; www.kvt.lt arba nemokamu telefonu 8 800 70010.

 

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content