Panemunės paplūdimys su poilsiaviete netrukus atvers duris

Panemunėje baigiamas rengti naujas paplūdimys su aktyviam poilsiui skirta zona. Atlikti visi techniniame projekte numatyti darbai: sutvarkytas teritorijos gerbūvis, atnaujintos krepšinio ir tinklinio aikštelės, pastatytos pavėsinės, persirengimo kabinos, lauko dušas, sporto ir vaikų žaidimo aikštelės, suoliukai, šiukšliadėžės, rekonstruotas prekybos paviljonas. Darbus atliko UAB „Autokausta“.

Panemunės paplūdimio su poilsiaviete įrengimo projektu siekiama plėtoti rekreacijos ir turizmo paslaugų infrastruktūrą, geriau tenkinti didėjančius vietinio ir atvykstamojo turizmo poreikius bei poilsiautojų ir turistų lūkesčius, išsaugoti teritorijos rekreacinį potencialą ir sukurti palankią aplinką konkurencingų turizmo produktų plėtrai Kauno mieste.

Kauno miesto savivaldybės administracija baigia įgyvendinti projektą „Kauno Panemunės paplūdimio su poilsiaviete įrengimas“, projekto kodas Nr. VP3-1.3-ŪM-05-R-21-016. Projektas finansuojamas pagal 2007–2013 m. Sanglaudos skatinimo veiksmų programos 1 prioriteto „Vietinė ir urbanistinė plėtra, kultūros paveldo ir gamtos išsaugojimas bei pritaikymas turizmo plėtrai“ įgyvendinimo priemonę VP3-1.3-ŪM-05-R „Viešosios turizmo infrastruktūros ir paslaugų plėtra regionuose“. Bendra projekto vertė – 458 198,56 Eur, o europinė parama siekia 216 210,32 Eur.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content