Neatlygintina kraujo donorystės akcija.

Mielieji!

Tęsdami gražią tradiciją, kviečiame Jus, prabėgus vos vienai dienai po Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo minėjimo, atvykti į Šančių seniūniją, kur vyks neatlygintina kraujo donorystės akcija.

Kviečiame Jus pasidalinti savo šiluma, gerumu – savo krauju. Kiekvienas žmogus, prisidedantis prie akcijos, ne tik daro gerą darbą, bet taip pat kažkam gelbsti gyvybę.

Kraujo donoru gali būti kiekvienas sveikas asmuo:
18 – 65 metų amžiaus, kurio kūno masė ne mažesnė nei 50 kg, pateikęs galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Akciją vykdys Kauno klinikų kraujo centras, 2019 m. kovo 12 d. (antradienį) nuo 12 iki 17 val. Šančių seniūnijoje (A. Juozapavičiaus pr. 84, Kaunas, 2 a. salėje).

Laukiame Jūsų!

Pagarbiai

Šančių seniūnija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content