Lietuvos Valstybės atkūrimo 100-mečio minėjimas Kauno Jono Laužiko mokykloje

2018 m. vasario 15 d. Kauno Jono Laužiko mokykloje vyko šventinis Lietuvos Valstybės atkūrimo 100mečiui skirtas minėjimas „Aš tikrai myliu Lietuvą. Ar mylit ją jūs?“. Šventiniame renginyje dalyvavę 1-10 klasių mokiniai, mokytojai ir tėveliai, pasipuošę tautiniais kostiumais ar tautinio kostiumo detale, su Lietuvos vėliavėlėmis minėjo Lietuvos gimtadienį. Visus sujungė eilės, žodžiai ir dainos Lietuvai.

Renginio metu pristatėme ilgalaikio projekto „Aš – Lietuvos pilietis“ veiklas: parodą „Vasario 16-osios kūrėjai ir puoselėtojai“, projektą: „Stauk kaip 100 vilkų“, edukacinius užsiėmimus „Gedimino sapnas ir laiškai“, piešinių parodą „Dovana Lietuvai“, konkursą „Atvirukas Lietuvai“, akciją – parodą „Šimtas žiedų Lietuvai“, pilietiškumo akciją „100 gerų darbų Lietuvai“, pilietiškiausios klasės  rinkimus.

Visi buvo pakviesti balsuoti už išradingiausią, pilietiškiausią klasę. Savo vertinimus sužinosime Kovo – 11 –osios šventė metu. Pilietiškiausios klasės konkurso vaizdo medžiaga:

Mes tikrai mylim Lietuvą…

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content