2017 metų kultūros edukacijos savaitės „Menų dūzgės“ renginiai Kauno pedagogų kvalifikacijos centre

2017 m. balandžio 10–14 d. Lietuvoje vyks tradicinė, ketvirtoji kultūros edukacijos savaitė „Menų dūzgės“, kurią inicijuoja ir organizuoja LR Kultūros, Švietimo ir mokslo ministerijos, Ugdymo plėtotės centras. „Menų dūzgių“ tikslas – skatinti kultūros ir švietimo įstaigų bendradarbiavimą. Tikimasi, kad kultūros edukacijos renginių metų bendraudami, išmėgindami įvairias edukacines programas, parodas ir koncertus, seminarus ir kūrybines dirbtuves, dalydamiesi gerąja patirtimi, mokytojai pasisems idėjų, padedančių sukurti įdomų, motyvuojantį, atradimus ir kultūrinę orientaciją skatinantį ugdymo procesą, nes tik plataus humanitarinio kultūrinio akiračio mokytojai eruditai gali veiksmingai ugdyti kūrėjus Lietuvos ateičiai.

Kauno pedagogų kvalifikacijos centras ir šiais metais prisijungia prie šios gražios iniciatyvos ir siūlo šiuos renginius.

Laikas Renginio pavadinimas Atsakingas Vieta
Data Val.
2017-04-10 13 Popietė, skirta lietuvių kalbos kultūros metams, „Patarlės, mįslės ir šmaikštuolės mintys“.

I. Valentukonienė

Tel. 8 37 32 40 50

KPKC,

Vytauto pr. 44, Kaunas

2017-04-11 13 Seminaras dailės, technologijų, pradinio ugdymo mokytojams „Cianotipijos dirbtuvės: priemonės ir būdai“. Lektorė – tekstilininkė, fotomenininkė Kristina Čyžiūtė.

A.Bakutis

Tel. 8 37 32 40 52

KPKC,

Vytauto pr. 44, Kaunas

2017-04-14 10 Kūrybinės dirbtuvės „Mintys gula margais raštais“. Lektorė – tautodailininkė Ilona Leporda.

Z.Verbickienė

Tel. 8 37 32 41 58

KPKC,

Vytauto pr. 44, Kaunas

2017-04-10–14 8-17 Autorinė mokytojos Zitos Žižniauskienės tapybos darbų paroda „Šaukia toliai mėlyni kalnų palypėt aukštai virš debesų…“.

Z.Verbickienė

Tel. 8 37 32 41 58

KPKC,

Vytauto pr. 44, Kaunas

Renginiai nemokami. Maloniai kviečiame dalyvauti!

Kauno pedagogų kvalifikacijos centro informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content