Šį savaitgalį Utenoje baigėsi atviras Lietuvos šaudymo iš lanko čempionatas uždarose patalpose, kuriame du aukso medalius, keturis sidabro medalius ir vieną bronzos madalį iškovojo Kauno sporto asociacijos (KSA) sportininkai.

Šeštadienį vyko suaugusiųjų ir neįgaliųjų grupių startai. Suaugusiųjų grupėje olimpinių lankų vyrų pogrupyje nugalėtojas išaiškėjo tik finalininkams iššovus po paskutinę strėlę. Šioje grupėje nugalėjo Adrian Kovalevskij iš Vilniaus Lankininkų sporto klubo. Sidabro medalį iškovojo Ramūnas Kašėta, o bronzos medalį iškovojo Vladas Šigauskas. Abu sportininkai iš Kauno sporto asociacijos. Komandinėse varžybose Kauno sporto asociacijos sportininkai Vladas Šigauskas, Ramūnas Kašėta ir Algimantas Petrauskas iškovojo sidabro medalius. Finale jie nusileido Vilniaus Lankininkų sporto klubo komandai (Adrian Kovalevskij, Aleksandr Maksimov ir Dovydas Bagdanavičius). Skriemulinių lankų vyrų pogrupyję nugalėjo Rolandas Baranauskas iš Alytaus klubo Alytupis-Žaliasis lankas. Jis finale įveikė Ugnių Timinską iš Alytaus klubo Žaliasis lankas. Žilvinas Kemeža iš Kauno sporto asociacijos užėmė ketvirtą vietą.

Sekmadienį vyko senjorų, jaunimo, jaunių ir jaunučių varžybos. Senjorų grupėje olimpinių lankų pogrupyje Lietuvos čempionu tapo Kauno sporto asociacijos sportininkas Vladas Šigauskas finale nugalėjęs svečia iš Baltarusijos Ihar Huleuski (klubas Odissey). Jaunių grupėje olimpinių lankų vaikinų pogrupyje Kauno sporto asociacijos sportininkas Skirmantas Petronis užėmė antrą vietą . Jis nusileido nugalėtojui Dominykui Jančiukui iš Alytaus klubo ASRC-Žaliasis lankas. Jaunių grupėje olimpinių lankų merginų pogrupyje Kauno sporto asociacijos sportininkė Inesa Sladkevičiūtė tapo Lietuvos čempione. Ji finale nugalėjo Ivetą Ramanauskaitę iš Vilniaus VMSC-LSK klubo. Senjorų grupėje skriemulinių lankų vyrų pogrupyje antrą vietą iškovojo Arvydas Prapuolenis iš Kauno sporto asociacijos klubo. Jis finale nusileido Vladui Šakauskui iš Vilniaus Lankininkų sporto klubo.

Sveikiname visus nugalėtojus ir prizininkus.

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content