Lietuvių buriuotojas Karolis Janulionis balandžio 8-11 dienomis Hyeres (Prancūzija) vykusiame „Laser Standart“ klasės jachtų Europos taurės etape užėmė 8 poziciją tarp 94 dalyvių. Buriuotoja Viktorija Andrulytė, vos prieš porą savaičių „Trofeo S.A.R. Princesa Sofia“ varžybose Ispanijoje „Laser Radial“ klasėje iškovojusi sidabrą, šiose varžybose užėmė 17 vietą iš 233 dalyvių. Iš viso šiame Europos taurės etape startavo net aštuoni Lietuvos buriuotojai.

Pirmąją vietą šiame Europos taurės etape „Laser Standart“ klasėje užėmė prancūzas Jean-Baptiste Bernaz, jau dalyvavęs net dvejose olimpiadose – 2008 metų Pekine ir 2016 metų Rio de Žaneire. „Laser Radial“ klasėje pirma buvo taip pat prancūzų buriuotoja Marie Barrue.

Pilnus rezultatus galima rasti čia: http://www.coych.org/europa-cup-laser-2017/

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content