Rugsėjo 23-25 dienomis  Kauno marių akvatorijoje vyko Europos „Laser” buriavimo taurės etapas, tokio lygio renginys jau vyksta trečius metus iš eilės. Europos „Laser” buriavimo taurės etape dalyvavo 60 sportininkų iš Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Rusijos ir Lietuvos.

Laser 4.7 jacht. kl. pirmą vietą iškovojo Kauno buriavimo mokyklos „Bangpūtys” sportininkas Laurynas Ivanauskas. Antra vieta atiteko Baltarusijos atstovui Makarets Aliaksei ir trečią vietą užėmė Estijos sportininkas Luur Keith.

Laser Radial jacht. klasėje pirmą vt. iškovojo Baltarusijos atstovas Maksim Dziahel, antroje vt. liko buriavimo mokyklos auklėtinis Radvilas Janulionis ir trečia vietą užėmė taip pat Baltarusijos sportininkas Bahlai Maxim.

Laser Standard jacht kl. triumfavo Kauno buriavimo m-klos „Bangpūtys” auklėtiniai užimdami visas tris aukščiausias vietas.Pirmą vietą Iškovojo Karolis Janulionis, antra vieta atiteko Mariui Eidukevičiui ir trečią vietą užėmė Martis Pajarskas.

 

Sveikiname sportininkus ir Jų trenerius!

Rezultatai plačiau čia

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content