2016 m. sausio 4 – 6 dienomis Kaune vyko 45 – asis tradicinis Naujametinis šachmatų turnyras „Kaunas – 2016. Nugalėtojai buvo apdovanoti dviejose jaunimo ir jaunučių įskaitose. Turnyre geriausiai sekėsi Kauno atstovui Pijui Stremavičiui, kuris tapo nugalėtoju jaunučių ir absoliučiose įskaitose bei iškovojo vertingą prizą – naują elektroninį šachmatų laikrodį.
Varžybų nugalėtojai ir prizininkai:
Vieta      Jaunimo įskaita                               Jaunučių įskaita
1 Augustas Vaškevičius (Marijampolė) Pijus Stremavičius (Kaunas)
2 Benas Mickus (Kaunas) Laimis Šilkaitis (Kaunas)
3 Lukas Sutkevičius (Kaunas) Gleb Pidlužnij (Klaipėda)
1 Guoda Perminaitė (Kaunas) Emilija Misiuk (Vilnius)
2 Gedmantė Mickevičiūtė (Kėdainiai) Barbora Mačiulaitytė (Kaunas)
3 Ana Borisovaitė (Klaipėda) Simona Perminaitė (Kaunas)

Kauno „Jaunalietuvių sporto organizacijos“ mokyklos čempionus ir prizininkus treniruoja Kestutis Kaunas, Donatas Vaznonis ir Laimutis Šolys. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti taurėmis, visi dalyviai gavo atminimo medalius. Apdovanojimus įteikė Kauno „Jaunalietuvių sporto organziacijos” mokyklos direktorius Evaldas Skyrius bei ilgametis mokyklos šachmatų treneris Gintautas Petraitis.
Sveikiname sportininkus bei jų trenerius!
100_4284100_4299

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content