2015-10-06 Sekmadienį, Kauno mariose baigėsi 25-oji jubiliejinė tarptautinė buriavimo regta „Rudens vėjas”

Regatoje varžėsi 217 buriuotojų iš: Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos,Rusijos ir Lietuvos. Varžybos vyko Optimist A ir Optimist B jachtų klasėse, Laser Radial, Laser Standard, Laser 4.7, RS:X burlenčių kl., Techno 293 burlenčių kl., 470 ir Finn jachtų klasėse.
Vyrų olimpinėje „Laser Standard” jachtų kl. 1 vt. iškovojo Kauno buriavimo m-klos „Bangpūtys” auklėtinis Karolis Janulionis. Iš vykusių 6 plaukimų,visuose plaukimuose buvo nepralenkiamas ir bendroje įskaitoje surinkęs tik 5 baudos taškus.Antra vieta atiteko Mantui Marozui iš Neringos sporto mokyklos, 3 vt. užėmė Paulius Varžaitis – Neringos sporto mokykla.
Moterų olimpinėje „Laser Radial” jachtų kl. pirmą vietą iškovojo Viktorija Andrulytė, antra vieta atiteko Marčiui Pajarskui ir trečią vietą užėmėm Marius Eidukevičius – visi Kauno buriavimo m-klos „Bangpūtys” auklėtiniai.
Tarptautinėje „Laser 4.7” jacht. kl. kur varžosi jaunimas iki 21 m. nugalėjo Maksim Dziahel iš Grodno, Baltarusija.
RS:X burlenčių klasėje pirmą vietą iškovojo Mikita Tsirkun – Minskas, Baltarusija.
Antrą vietą užėmė Juozas Bernotas – Kaunas, ir trečia vieta atiteko Artiom Javadov – Minskas, Baltarusija.
Techno 293 burlenčių kl. pirmą vietą iškovojo Vytautas Celiešius, antrą vietą Rokas Didrikas ir trečią vietą – Mindaugas Lukšys. Visi Kauno buriavimo m-klos „Bangpūtys” auklėtiniai.
Optimist A grupėje iš 73 dalyvių, pirmą vietą iškovojo Atilla Martin – Riga, Latvija, antra vieta užėmė Vėjas Strelčiūnas (Kaunas), ir trečią vietą Laurynas Ivanauskas (Kaunas).
Optimist B grupėje iš 43 dalyvių, pirmą vietą iškovojo Mikolas Merkler – Mragovas, Lenkija, antrą vietą užėmėm Agate Einause – Ryga, Latvija ir trečia vt. atiteko Patryk Cheekowski, Lenkija.
470 jachtų kl. pirmą vietą užėmė Kamil Cesarski ir Beniamin Waszkiewicz – Mragovas, Lenkija.
Finn jachtų kl. pirmą vietą užėmė Šarūnas Felenderis – Klaipėda, antrą vietą – Aidas Butrimas – Plateliai ir trečią vietą Adomas Janulionis – Vilnius.
Daugiau foto iš buriavimo regatos „Rudens vėjas” galite rasti čia:
http://kaunas.sailing.lt/lt/node/297
100_3705100_3706100_3716

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content