Lietuvos ir Japonijos labdaros koncertai Nacionaliniame Kauno dramos teatre

Penktadienio ir šeštadienio vakarus Nacionaliniame Kauno dramos teatre vyko Lietuvos ir Japonijos labdaros koncertai. Šeštadienio koncerte dainavo moterų chorai „Coro fantasia“ ir „Iwaki“ iš Japonijos, VDU Muzikos akademijos mišrus choras, Vytauto Didžiojo bažnyčios kamerinis choras „Cantate domino”, Kauno berniukų ir jaunuolių choras „Varpelis”, grojo styginių kvartetas „Varpelis”.

Koncerto klausytojai aukojo onkologinėmis ligomis sergantiems Lietuvos vaikams ir nukentėjusiems nuo cunamio Japonijoje. Dalyvavo ir choras iš Japonijos Fukušimos regiono, Iwates miesto, kurio meras dėkoja Kaunui ir Aleksotui už palaikymą bei moralinę paramą po Didžiojo žemės drebėjimo 2011 metais. Labdaros koncertų iniciatorius ir mecenatas Hisayauki Sakamizu Aleksoto seniūnei Liukrecijai Navickienei perdavė Iwakės miesto mero padėką.

Aleksoto seniūnė Iwaki miesto mero Toshio Shimizu padėką perdavė Kauno miesto merui Visvaldui Matijošaičiui.

Aleksoto seniūnijos vardu dėkojame Kauno J. Dobkevičiaus progimnazijos direktorei Linai Viršilienei už gražią iniciatyvą, apjungiant Kauno miesto mokymo įstaigas, renkant aukas labdaros ir paramos fondui „Rugutė“ bei cunamio paliestiems Japonijos žmonėms.

Nuotr. Labdaros ir paramos fondo „Rugutė”

Aleksoto seniūnijos informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content