„Kaunas tvarkosi 2016” Aleksote

Š. m. balandžio 23 d. 10 val. Kauno mieste įvyko akcija „Kaunas tvarkosi 2016“. Aleksote ambasada buvo įsikūrusi ties Vinčų g. 20 namu. Ambasadoje „Kauno švaros“ darbuotojai buvo pasiruošę įvairių edukacinių programų, dovanėlių vaikams, visus supažindino ir papasakojo apie atliekų rūšiavimą.

Akcijos pradžioje buvo vykdyta registracija, kurios metu išaiškėjo, kad šioje akcijoje dalyvavo apie 200 žmonių. Gausus būrys mokinių dalyvavo iš Kauno . Šv. Pranciškaus gimnazijos ir Kauno J. Dobkevičiaus progimnazijos , į talką atėjo ir Kauno moksleivių aplinkotyros centro darbuotojai, labai entuziastingai ir darbingai nusiteikę atėjo Aleksoto bendruomenės centro nariai, Naugardiškių bendruomenės nariai, Aleksoto seniūnijos darbuotojai ir Kauno socialinių paslaugų centro darbuotojos. Šiek tiek nustebino pačių, Vinčų g. kvartalo gyventojų pasyvumas. Atrodo ir diena buvo labai graži, saulėta, ir akcija vyko vaizdinguose Vinčų g. šlaituose visai šalia gyventojų namų, bet gyventojų skaičius labai nuliūdino- atėjo vos keli. Gausiausia buvo Aleksoto bendruomenės centro talkininkų komanda.

Labai smagu pasidžiaugti, kad tik prasidėjus akcijai sulaukėme ir garbingų svečių su dovanėlėmis. Renginio pradžioje padėkos žodį visiems susirinkusiems tariant Aleksoto seniūnei Liukrecijai Navickienei, atvyko Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, mero pavaduotojas Povilas Mačiulis, tarybos nariai Edita Gudišauskienė, Ona Balžekienė, Jonas Audėjaitis ir kt. savivaldybės atstovai. Meras susirinkusiems vaikučiams įteikė dovanų- visą pintinę obuolių.

Po talkos visi dalyviai buvo vaišinami karšta arbata, kurią paruošė Divizijos generolo Stasio Raštikio Lietuvos kariuomenės mokykla ir Aleksoto seniūnija.

Ačiū visiems dalyvavusiems ir visiems prisidėjusiems prie šios gražios akcijos organizavimo.

20160423_101453sumazinta P1140367sumazinta P1140366sumazinta P1140362sumazinta P1140365sumazinta P1140371sumazinta

Aleksoto seniūnijos informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content