Kauniečių mokinių triumfas LITEXPO

2015 m. vasario 7 d. LITEXPO šurmuliavusioje parodoje „Studijos 2015“ pirmą kartą dalyvavo ir mokomosios mokinių bendrovės iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Vilkaviškio. Tai, kad jauniesiems verslininkams netrūksta išradingumo, įrodė jų stenduose siūlomos produkcijos gausa. 25 mokinių mokomosios bendrovės rungėsi bandydamos įrodyti, kad būtent jos geriausiai perprato verslumo pagrindus. Rezultatai džiugina!

Kauniečiai mokiniai triumfavo net 7 iš 9 nominacijų. Į Kauną grįžo renginyje pripažinta Geriausia mokinių mokomoji bendrovė „Kipers“ („Saulės” gimnazija). Tos pačios gimnazijos mokinių mokomoji bendrovė „HangLoop“ pripažinta kaip moderniausia, jai prizą (galimybę visą dieną praleisti besimokant dirbti 3D spausdintuvu) įteikė TOPO Grupė. Mokinių mokomąją bendrovę „LEDon“ („Saulės” gimnazija) „Verslo žinios“ pripažino kaip geriausiai mokančią komunikuoti ir pristatyti savo įmonės idėją (prizas – metinė „Verslo žinių” prenumerata) (mokytoja L.Girdauskienė).

„Saulės” gimnazijos pirmokai, jauniausia renginio mokinių mokomoji bendrovė, „PastInventors“ iškovojo LJA valdybos simpatijas (mokytoja S. Paštuolytė).

LR ūkio ministerija apdovanojo portalą įkūrusią mokinių mokomąją bendrovę „Atrask save“ (S. Dariaus ir S.Girėno gimnazija). Įvertintos buvo ir dar dvi šios gimnazijos mokinių mokomosios bendrovės – UPS įmonė savo prizą už kitokį požiūrį į tradicijas įteikė MMB „Dray&Cozy“, o „Litexpo“ lankytojai savo simpatijas atidavė MMB „FRUIT2GO“ (mokytoja E. Kondrašovienė).

„Svarbiausias prekinis ženklas esate Jūs patys. Dabar yra toks laikotarpis, kai savo prekės ženklą pradedate kurti ir formuoti. Jei padarysite tai sėkmingai, jis padės Jums susikurti gerą gyvenimą“, – mokinių bendrovių mugės dalyvius sveikino Rolandas Barysas, „Verslo žinių“ vyriausiasis redaktorius, Lietuvos Junior Achievement valdybos narys.

Didžiuojamės ir sveikiname nugalėtojus !

Ekonomikos mokytojų metodinio būrelio pirmininkė, ,,Saulės“

gimnazijos ekonomikos mokytoja ekspertė Laima Girdauskienė

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content