Kauno miesto 64-osios matematikos, 26-osios informatikos olimpiadų, matematikos 9–12 klasių mokinių kūrybinių darbų konkurso „Taikomoji matematika“, tarpmokyklinės matematikos viktorinos „MMM“ ir informacinių technologijų konkursų „Simbolis“ ir „Skaičiuoklės galimybės“ nugalėtojų apdovanojimo šventė

2015 m. gegužės 20 d. Kauno „Saulės” gimnazijoje vyko tradicinė miesto 9-12 klasių mokinių matematikos ir informacinių technologijų olimpiadų, matematikos 9-12 klasių mokinių kūrybinių darbų konkurso, tarpmokyklinės matematikos viktorinos ir informacinių technologijų konkursų nugalėtojų apdovanojimo šventė.

Pasidžiaugta Kauno miesto mokinių ir mokytojų produktyvia, rezultatyvia veikla mieste bei respublikoje, pasveikinti talentingi jaunieji matematikai ir informatikai savo atkakliu darbu ir gebėjimais pasiekę aukštų įvertinimų miesto olimpiadose bei konkursuose.

Didelį ačiū Kauno miesto informacinių technologijų būrelis taria ištikimiems rėmėjams: UAB „ALSO Lietuva” ir UAB Kauno biznio mašinų kompanijai.

Kauno miesto matematikos ir informacinių technologijų mokytojų metodinių būrelių informacija

 

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content