LR Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto posėdyje dalyvavo Kauno miesto e.mokyklos metodinis būrelis

2013 m. balandžio 17 d. į LR Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto posėdį buvo pakviesti Kauno miesto e.mokyklos metodinio būrelio nariai, kurie turėjo pristatyti savo veiklą ir teikti siūlymus šalies mokyklų virtualaus mokymo gerinimui. Posėdžio metu vyko diskusijos su Švietimo ir mokslo ministerijos atstovais , komiteto pirmininke A. Pitrėniene, komiteto nariais bei Vilniaus „Ozo” mokyklos direktoriumi Albinu Daubaru. Buvo kalbama apie nuotolinio mokymo galimybes laikinai išvykusiems į užsienį vaikams ne tik „Ozo” gimnazijoje bet ir kitose šalies mokyklose. Daug minčių sukėlė vykdomas projektas dėl skirtų planšetinių kompiuterių penktoms klasėms, investavimo galimybės į skaitmeninio ugdymo turinio paruošimą bei nenutrūkstamą IT modernizavimo procesą ir kt.

LR Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto nariams iš anksto raštu turėjo būti pateikta informacija apie e.mokyklą ir siūlymai siekiant platesnio informacinių sistemų ir technologijų taikymo švietimo valdymo ir ugdymo kokybės užtikrinimui šalyje.

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content