Projektų konkursas „Išmanusis ateities bankas“ Kauno miesto mokykloms

2015 m. vasario 26 d. Kaune, Swedbank, AB Pietų Lietuvos filialo ir „Kam to reikia?!“ iniciatyva startavo projektų konkursas „Išmanusis ateities bankas“ Kauno miesto mokykloms. Per nepilnai dvi savaites į šį projektą užsiregistravo 10 komandų, kurias sudaro 8-12 klasių mokiniai iš skirtingų Kauno miesto mokyklų: Kauno „Saulės“ gimnazijos, Vytauto Didžiojo universiteto „Rasos“ gimnazijos, Kauno Rokų gimnazijos, Kauno Jono Pauliaus II gimnazijos, Kauno Maironio universitetinės gimnazijos, Kauno „Varpo“ gimnazijos, Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų mokyklos, Kauno „Žiburio“ pagrindinės mokyklos, Kauno Juozo Grušo meno vidurinės bei Kauno „Vyturio“ katalikiškos vidurinės mokyklos.

Konkurso atidarymo renginyje KTU ekonomikos ir verslo fakultete sudalyvavo ne tik užsiregistravusios komandos, bet ir jiems priskirti Swedbank, AB mentoriai, taip pat, sveikinimo žodį tarė Swedbank AB, Pietų Lietuvos filialo valdytojo pavaduotoja Alina Senkuvienė, „Kam to reikia?!“ vadovė Živilė Drėgvaitė bei KTU ekonomikos ir verslo fakulteto prodekanė Jurgita Stravinskienė. Visi svečiai mokiniams linkėjo sėkmės ne tik vykdant savo idėjų generavimą, bet ir pasisemti žinių ir puikios patirties kuriant savo projektus šiam konkursui.

Pristatymo nuotaiką pagyvino Swedbank Jaunimo programos atstovas Šermuonėlis, kuris ne tik mielai fotografavosi su mokiniais, kartu uždainavo natų gamą, bet ir renginio pabaigoje padėjo paleisti simbolinius „projekto starto“ balionus su kiekvienos komandos palinkėjimais.

Komandos iki balandžio pabaigos rungsis ne tik dėl gilesnių žinių įgijimo iš verslo aplinkos, bet ir dėl puikaus prizo, kuris, mokinių nuomone, motyvuoja išauginti kuo tobulesnę idėją. Pagrindinis prizas susideda iš dviejų dalių, tai yra prizas dalyvaujančios komandos mokyklai (1000 EUR kompiuterinei technikai) ir 1500 EUR vertės prizas komandos nugalėtojos dalyviams (veiksmo diena Vilniuje su interaktyviais seminarais, ekskursija ir pietumis Swedbank, AB centrinėje būstinėje bei pramogomis vandens parke). Paskatintos bus 2 ir 3 vietų laimėtojų komandos, kurių laukia bendras 500 eurų vertės prizas.

Silvija Šakienė

Pardavimų vadybininkas

Pietų Lietuvos filialas „Swedbank”, AB

 

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content