„Saulės“ gimnazijoje metodinis integruotas verslo kalbos ir ekonomikos renginys „Verslo idėjų generavimas“

2015 spalio 13 d. Kauno „Saulės“ gimnazijoje vyko metodinis integruotas verslo kalbos ir ekonomikos renginys „Verslo idėjų generavimas“. Renginio organizatoriai – Kauno „Saulės“ gimnazija, partneriai – KPPAR, Swedbank, DnB bankas, Kauno mokslo ir technologijų parkas, ISM, KTU, VU KHF, Informacijos technologijų mokymo centras (ITMC), Blasterio įmonė „Adeo web“.

Renginio tikslas – suteikti mokytojams žinių, gebėjimų ir įgūdžių mokinių verslumui ir ekonominiam raštingumui ugdyti; skatinti jaunų žmonių (moksleivių) verslumą, suteikti jiems reikiamų žinių ir praktinių įgūdžių; skatinti kurti mokyklose mokomąsias mokinių bendroves. Renginyje dalyvavo 13 Kauno miesto mokyklų atstovai ir gimnazijos partnerinės mokyklos – Italijos Imiberg High School , Austrijos Bundeshandelsakademie Hallein ir Švedijos Thoren Business School.

                                            Renginio metu savo „sėkmės formulę“ pristatė buvęs gimnazijos mokinys, vienas sėkmingiausių jaunųjų verslininkų, turintis savo įmonę Silicio slėnyje Aismantas Bulanavičius. Kaip visada, renginio partneriai vertino idėjas ir steigė nominacijas. Buvo pristatytos net 45 idėjos.

  • KPPARGeriausia idėja -Telephone pocket, Kauno „Vyturio“ gimnazija
  • VU KHF – Lietuviškiausia idėja – la Jam, Kauno „Saulės“ gimnazija
  • ISM – Kūrybiškiausia idėja – Saltwerk, Bundeshandelsakademie Hallein, Austrija
  • ISM – Originaliausia idėja – Företagskontakten.nu , Thoren Business School, Švedija
  • ISM – Tradiciškiausia idėja – BGBox, Imiberg High School, Italija
  • Swedbank – Praktiškiausia idėja – Techno Gurmanai, Kauno „Saulės“ gimnazija
  • DnB – Startuoliškiausia idėja – Ramstukas, Kauno šv. Pranciškaus gimnazija 
  • Kauno mokslo ir technologijų parkasInovatyvi idėja – Relax team, Kauno „Saulės“ gimnazija
  • KTU EVF   – Originaliausias sprendimas mažiausiais kaštais – Future Thoughts, Kauno„Saulės“ gimnazija
  • KTU EEF – Technologiškiausia idėjaAivazon, Kauno Juozo Grušo meno gimnazija
  • „Saulės“ gimnazija – Už mokslo ir praktikos integraciją – Lift-us, Kauno „Saulės“ gimnazija,

,,Saulės“ gimnazijos ekonomikos mokytoja ekspertė Laima Girdauskienė

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content