Skelbiama atranka į nemokamus laivavedžių kursus

Siekiant sukurti turistinį vandens kelią (trasą), jungiantį Lietuvą ir Lenkiją Augustavo kanalu ir Nemuno upe, skatinti saugesnį turizmą ir populiarinti tvarų gamtos bei kultūros paveldo objektų lankymą, didinti turizmo srautus ir ilgesnį turistų buvimą pasienio regione bei paspartinti turizmo po pandemijos atsigavimą, skelbiama atranka į laivavedžių kursus (siekiant gauti tarptautinį motorinio pramoginio laivo be galios apribojimo vidaus ir jūros vandenyse laivavedžio pažymėjimą).

Laivavedžių kursų programą sudaro: teoriniai (123 val.) ir praktiniai (27 val.), įskaitant 12 val. praktinio vairavimo, mokymai. Iš viso 150 val., pagal numatytus kriterijus atrinktiems asmenims – nemokami. Laivavedžių kursų vieta: teoriniai mokymai – planuojami Alytuje, praktiniai mokymai – mokymų paslaugą teikiančios įstaigos bazėje (bus aiški tik viešojo konkurso metu atrinkus paslaugos teikėją).

Projekto atrankos kriterijai

Paraiškos forma

Paraiškos priimamos iki 2021.04.30 dienos pabaigos – el.p. [email protected] (kopija – [email protected]).

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content