Atviroje jaunimo erdvėje siūloma per 30 nemokamų virtualių paslaugų

Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centras yra inovatyvi, atsižvelgianti į visuomenės poreikius ir greitai prie jų prisitaikanti, teikianti platų ugdymo, švietimo ir kultūrinių paslaugų spektrą švietimo įstaiga. Tokius pat tikslus Centras kelia ir Atvirai jaunimo erdvei, kuri čia veikia jau trečius metus.

Nors 2021 metus pradedame karantino sąlygomis, tačiau skleidžiame požiūrį, jog šis laikotarpis neturėtų tapti niūrus. Todėl skatiname žmones į tai žvelgti pozityviai ir laiką namuose praleisti aktyviai. Atvira jaunimo erdvė prie Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro savo nariams siūlo daugiau nei 30 virtualių paslaugų, kurių dėka mūsų lankytojai gali įgyti naujų ar patobulinti jau esamus įgūdžius, gauti socialinę ir psichologinę pagalbą, apsilankyti tarptautiniuose kultūriniuose renginiuose (fotografijos, tapybos, šokio ir kitų meno šakų festivaliuose bei bienalėse).

Gyventojai, norintys gauti įvairaus spektro paslaugas, gali prijungti prie mūsų dviem būdais:

  1. Tapti Atviros jaunimo erdvės prie KSJMC bendruomenės dalimi.

Prisijungę nariai gali naudotis pasirinktomis paslaugomis nemokamai, taip pat bet kuriuo metu prisijungus prie „Moodle“ sistemos pasiekti mokomąją medžiagą. Viskas, ką reikia padaryti, tai išsirinkti norimą(-as) paslaugą(-as) ir užpildyti šią registracijos anketą.

  1. Tapti Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro mokiniu.

KSJMC priima: įvairaus amžiaus 5–12 klasių mokinius, dirbantį jaunimą, išsilavinimo neturinčius suaugusiuosius ir net užsienyje gyvenančius Lietuvos piliečius (kuriems išskirtinai siūlomas papildomas lituanistinio švietimo paketas; pagal šią programą mokytis gali užsienyje gyvenantys lietuviai, kuriems yra svarbu išmokti ar patobulinti lietuvių kalbą, susipažinti su Lietuvos valstybės istorija ir geografija).

Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centras savo mokiniams siūlo galimybę mokytis: klasėse darbo dienomis, vakarais du kartus per savaitę, šeštadieniais, namuose pagal tvarkaraštį ar namuose naudojantis gausybe vaizdo pamokų.

Norintys tapti KSJMC mokiniu, turėtų užpildyti šią anketą.

Taip pat labai didelį dėmesį skiriame ne tik užsienyje gyvenantiems lietuviams, bet užsieniečių integracijai Lietuvoje. Todėl nuo 2021 metų teikiame šias švietimo paslaugas kitataučiams: lietuvių kalba anglakalbiams, rusų kalba anglakalbiams ir anglų kalba rusakalbiams.

Pasibaigus karantinui, darbą tęsime įprastu, kontaktiniu būdu Centre ir savo bendruomenės nariams pasiūlysime dar daugiau paslaugų.

 

Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content