Paskutinės dienos teikti paraiškas „Iniciatyvos Kaunui 2020“ projektui

Jau penktus metus skaičiuojanti programa „Iniciatyvos Kaunui“ kviečia nevyriausybines organizacijas siūlyti inovatyvius projektus, kurie atitiktų miesto strateginius tikslus. Jei turite iniciatyvos, kuri būtų naudinga Kaunui ir patiems kauniečiams, idėją, kviečiame pildyti paraiškas. Dabar paskutinės dienos, kai galite tai padaryti ir savo iniciatyva prisidėti prie geresnio miesto kūrimo. 

„Pagrindinis „Iniciatyvų Kaunui“ principas išlieka tas pats: kiekvienas kaunietis gali prisidėti siūlant ir įgyvendinant miestui bei jo žmonėms palankius sumanymus. Kaunas pasirengęs finansiškai prisidėti prie tokių projektų realizavimo. Kasmet keliame kokybės kartelę aukštyn, tikėdamiesi naujovių, netradicinių sprendimų. Svarbu, kad iniciatyvos būtų reikalingos Kaunui ir ne tik teoriškai patrauklios, bet teiktų realius, objektyviai pamatuojamus rezultatus“, – apie projektams keliamus lūkesčius kalbėjo Kauno mero pavaduotoja Rasa Šnapštienė.

Pasak vicemerės, organizacijų aktyvumas nuolat auga. Siekiant supaprastinti paraiškų teikimo procedūras, šiemet įdiegta naujovė – elektroninė „Iniciatyvų Kaunui“ registracijos sistema. Taigi visus reikiamus dokumentus nuo šiol galima greičiau ir paprasčiau pateikti internetu (http://bit.ly/paraiskos2020).

Pagrindiniai projektų atrankos bei vertinimo kriterijai ir toliau išlieka nepakitę. Nepriklausomi ekspertai didžiausią dėmesį skirs aktualumui, kad siūlomos projektinės veiklos paliestų kuo platesnį žmonių ratą. Dėl to labai svarbu, kad pareiškėjai orientuotųsi į efektyvumą siekiant užsibrėžtų rezultatų.

 

Informaciją apie vykstančius konkursus ir jų terminus rasite čia: https://paraiskos.kaunas.lt/vykstantys-konkursai

Visa informacija apie programą – internete: iniciatyvos.kaunas.lt

 

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content