Kaunas laukia pasiūlymų Gerumo kristalų apdovanojimams

Gerumas turi būti skatinamas, o jo pavyzdžiai turi įkvėpti kitus. Kaunas kviečia siūlyti kandidatus Gerumo kristalų apdovanojimams. Tai padaryti galima iki gruodžio 20 dienos.

„Kaune yra daug žmonių, vertų Gerumo kristalo už reikšmingus, neatlygintinus darbus savo miestui ir savo šaliai. Jų darbai turi būti įvertinti“, – teigė Kauno savivaldybės Apdovanojimų tarybos vadovas Benjaminas Želvys.

Siūlant kandidatus Gerumo kristalų apdovanojimams pristatyme reikia nurodyti humaniškus, neatlygintinus, reikšmingus kandidato darbus Kaunui ir Lietuvai. Apdovanojimui negali būti siūlomi politikai ir savivaldybės administracijos darbuotojai. Kandidatų pristatymus galima teikti Kauno savivaldybės Interesantų priimamajame (Laisvės al. 96) arba el. paštu: [email protected]

 

 

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content