Patvirtintas naujas Kauno mero pavaduotojas

Iš Kauno vicemero pareigų rugsėjo mėnesį pasitraukusį Povilą Mačiulį šį antradienį oficialiai pakeitė „Vieningo Kauno“ frakcijos seniūnas Andrius Palionis.  Jo kandidatūrai vienbalsiai pritarė Kauno miesto tarybos nariai.

„Į svarbių sprendimų priėmimą įtrauksiu kuo daugiau žmonių. Būtent taip esu įpratęs spręsti visas problemas“, – tarybos posėdžio metu sakė A. Palionis.

Nuo 2015 metų miesto taryboje dirbantis A. Palionis kuruos miesto ūkio, aplinkosaugos, energetikos, investicijų, miesto darnios plėtros, miesto ūkio ir infrastruktūros, regioninio bendradarbiavimo ir transporto sritis.

„Andrius jau ne vienus metus yra svarbi mūsų komandos dalis. Tai yra jaunas, energingas ir kūrybingas žmogus, kuriuo visiškai pasitikiu“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Nuo 2011 iki 2014 metų A. Palionis buvo Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos valdybos narys, o nuo 2012 iki 2014 m. – Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūros valdybos pirmininkas. Naujasis vicemeras VDU yra baigęs politikos mokslų bakalauro, o VU KHF – rinkodaros magistro studijas.

Šį antradienį priesaiką davė ir naujoji miesto tarybos narė Ingrida Visockienė. Tuo tarpu A. Palioniui užėmus vicemero pareigas, naujuoju „Vieningo Kauno“ frakcijos seniūnu paskirtas Mantas Jurgutis.

Ryšių su visuomene skyriaus informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content