Startuoja viešųjų pastatų ir daugiabučių namų modernizavimo skatinimo seminarai

Kaunas – dar vienas Lietuvos miestas, kuriame vyks Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamas ir Būsto energijos taupymo agentūros (BETA) inicijuotas seminarų ciklas, skirtas skatinti viešųjų pastatų ir daugiabučių namų modernizavimo procesą.

Spalio 20 d. (ketvirtadienį) vyksiančio seminaro metu, išsklaidysime nepagrįstus mitus apie renovaciją, paneigdami nuostatas, kad renovacijos procesas yra ilgas, painus ir sudėtingas. Atsakysime į būsto administratorių ir bendrojo naudojimo objektų valdytojų klausimus, susijusius su konkrečiais pastatų atnaujinimo atvejais ir problemomis.

Suprantamai ir paprastai pateiksime informaciją apie pastatų atnaujinimo investicinių projektų kūrimą, finansavimą ir valdymą palydint klausytojus nuo renovacijos iniciavimo iki projekto pabaigos.

Mokysimės pasinaudoti „Energijos efektyvumo ir atsinaujinančių išteklių energijos gamybos ir naudojimo skatinimo“ programos parama, sužinosime išsamią informaciją apie paramos teikimo sąlygas ir procedūras, galimybes ir naudą, taip pat bus dalijamasi gerąja patirtimi.

Mokymų diena sudaryta iš dviejų dalių:

  • 9.00-13.00 į seminarą kviesime Kauno apskrities savivaldybių administracijų darbuotojus, atsakingus už komunalinį, šilumos ūkį ir pastatų priežiūros organizavimą.
  • 13.30-18.30 į seminarą kviesime Kauno miesto savivaldybės renovuotinų daugiabučių namų gyventojus, daugiabučių namų bendrijų atstovus, administratorius ar už daugiabučių namų renovaciją atsakingus savivaldybės darbuotojus.

Mokymus ves ilgamečiai savo srities specialistai: ekonomistas Darius Jakubauskas, teisininkas Rolandas Klimavičius, energetikas-inžinierius Romanas Savickas, renginį moderuos Būsto rūmų prezidentas Juozas Antanaitis.

Mokymų vieta: BLC Verslo lyderių centras, K. Donelaičio g. 62, Kaunas

Mokymai yra nemokami.

Būtina išankstinė registracija:

 

Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės 8 641 52977 arba [email protected]

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

 

image description

beta

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content