Kaune atidarytas Kalėdų informacijos centras  

Penktadienį Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras atidarė Kalėdų informacijos centrą, kuriame galima rasti visą informaciją apie Kaune šventiniu laikotarpiu vyksiančius renginius, taip pat užsisakyti netradicines ekskursijas, įsigyti dovanų kuponų.

 

„Džiugu, jog Kauno turizmo ir informacijos centras informuos, kaip miestas gyvens šventinį laikotarpį. Tradiciškai kalėdinėmis nuotaikomis pradedame gyventi nuo to momento, kai būna įžiebta pagrindinė miesto eglė“, – Kalėdų informacijos centro atidarymo metu kalbėjo mero pavaduotojas Vasilijus Popovas.

 

„Šiemet Kaunas pasirinko labai gražų šūkį – į Kauną traukia Kalėdos. Kad jos jau traukia, mes matome kiekvieną vakarą susiburdami prie kalėdinės eglutės“, – sakė administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šliažas.

 

Šiais metais turizmo informacijos centras Kauno miestui bei miesto gyventojams taip pat ruošia dovaną. Nuo gruodžio 4 d. visi Kauno miestui neabejingi gyventojai kviečiami dalyvauti vaizdo klipų konkurse „Kaunas dalinasi metų laikais“. Vaizdo klipų konkurso tikslas – paskatinti miestiečius ir miesto svečius kurti vaizdo klipus, kurie pristatys, reprezentuos ir garsins Kauno miestą elektroninėje erdvėje. Tiesa, dovanos Kauno miestui bei vaizdo klipo autoriams dar teks palaukti.

 

„Organizuojamas konkursas bus tęstinis, nauji etapai bus paskelbti pavasarį, vasarą ir rudenį. Kauno miestas savo grožiu, kultūriniu ir istoriniu paveldu, gamta bei renginių gausa ir išskirtinumu pasižymi visais metų laikais, tad vaizdo klipų kūrėjams idėjų ir filmavimo išpildymo galimybių bus gana daug“, – akcentavo Kauno turizmo informacijos centro vadovas Sigitas Sidaravicius.

 

Geriausią vaizdo klipą 2016 m. vasario 17 d. išrinks specialiai sudaryta komisija, o klipo autoriui bus įteiktas pagrindinis prizas – skrydis oro balionu 6 asmenims. Konkursui atsiųsti vaizdo klipai bus skirti miesto reprezentacijai ir reklamai bei naudojami socialiniuose tinkluose, miestą pristatančiose interneto svetainėse, tarptautinėse turizmo parodose. Konkurso komisiją sudarys miesto vadovai, komunikacijos ir rinkodaros specialistai, kultūros, turizmo ir verslo atstovai.

 

2013 m. ir 2014 m. Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras kartu su partneriais organizavo nuotraukų konkursus, kurie sulaukė itin didelio visuomenės susidomėjimo. Konkursams pateikta keli tūkstančiai nuotraukų, kurių dalis naudojama leidžiamuose leidiniuose, internetinėje erdvėje bei socialiniuose tinkluose.

 

Vaizdo klipus arba nuorodas jų parsisiuntimui konkurso dalyviai turi atsiųsti Kauno turizmo informacijos centrui ir konferencijų biurui, el. paštu [email protected]

 

Konkurso sąlygos

 

Konkurso organizatorius – VšĮ Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras.

Konkurso dalyvis – fizinis ar juridinis asmuo, susipažinęs su konkurso taisyklėmis bei atsiuntęs konkursui nuotrauką(-as).

 

  1. Konkursas vyksta nuo 2015-12-04 iki 2016-02-01. Vaizdo klipai arba nuorodos parsisiuntimui atsiunčiamos el. paštu [email protected]
  2. Siųsdami konkursui vaizdo klipą(us) patvirtinate, kad visos autoriaus teisės į vaizdo klipą priklauso Jums bei prisiimate visą atsakomybę pagal LR įstatymus dėl autoriaus teisių pažeidimo.
  3. Dalyvaudami konkurse Jūs automatiškai suteikiate teisę neatlygintinai naudoti Jūsų sukurtus vaizdo klipus:

3.1 VšĮ Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro interneto svetainėje, socialiniuose tinkluose, kanale youtube ir kitose komunikacijos priemonėse, su galimybe vaizdo klipą neatlygintinai parsisiųsti.

3.2 Tretiesiems asmenims, siekiantiems atlikti informacijos apie Kauno miestą viešinimą ir / ar reklamą.

  1. Geriausio vaizdo klipą 2016 m. vasario 17 d. išrinks specialiai sudaryta komisija, kurios sudėtis bus paskelbta iki 2016 m. vasario 1 d.
  2. Konkurso organizatorius pasilieka teisę nepateikti konkurso dalyvio vaizdo klipų balsavimui ir vertinimui, jeigu organizatoriaus nuomone vaizdo klipas nėra tinkamas viešam publikavimui, vaizdo klipe negalima identifikuoti, kad jis darytas Kaune, yra nereprezentatyvus arba kyla įtarimų dėl autorinių teisių arba jeigu vaizdo klipas yra sukurtas prieš daugiau kaip 12 mėn. ir yra populiarus bei gerai žinomas.
  3. Konkurso vertinimui negali būti pateiktas Kauno kino studijos sukurtas vaizdo klipas “Kaunas dalinasi jausmais” ar šio įrašo iškarpos bei montažas.
  4. Konkursui gali būti pateikiami ne žemesnės kaip HD kokybės įrašai.
  1. Jūsų asmeniniai duomenys nebus publikuojami arba naudojami rinkodaros tikslais.
  2. Prizų fondas. Pagrindinis konkurso prizas – skrydis oro balionu 6 asmenims. Papildomas prizas / prizai bus paskelbti konkurso metu.
  3. Organizatorius pasilieka teisę keisti konkurso taisykles.

 

 

Ryšių su visuomene poskyrio informacija

TIC-3

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content