Kviečia siūlyti kandidatus Metų mokytojo vardui suteikti

Metų mokytojo vardas suteikiamas švietimo įstaigų (ikimokyklinio ugdymo įstaigų, visų tipų bendrojo ugdymo mokyklų, neformaliojo vaikų švietimo mokyklų) mokytojams už reikšmingus darbus miesto ir šalies švietimo srityje. Metų mokytojo kandidatūras gali siūlyti švietimo įstaigų vadovai, miesto mokytojų metodiniai rateliai, Kauno miesto savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros valdybos Švietimo ir ugdymo skyrius, mokinių tarybos, švietimo įstaigų tėvų komitetai, mokinių tėvai.

Paraiškos pateikiamos Švietimo ir ugdymo skyriui iki rugsėjo 15 dienos. Metų mokytoją iš pateiktų kandidatų renka savivaldybės mero potvarkiu sudaryta Metų mokytojo vardo teikimo komisija ir teikia siūlymus merui.

Kauno Metų mokytojo vardo teikimo komisijos pirmininkas – Sigitas Šliažas, Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas, komisijos pirmininko pavaduotojas – Virginijus Mažeika, Kauno miesto savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybos direktorius, komisijos sekretorė − Asta Keruckė, Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybos Švietimo ir ugdymo skyriaus Formaliojo švietimo poskyrio vyriausioji specialistė, nariai: Vilija Adaškevičienė, Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybos Švietimo ir ugdymo skyriaus Formaliojo švietimo poskyrio vedėja, Vida Kučiauskienė, Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybos Švietimo ir ugdymo skyriaus Neformaliojo švietimo poskyrio vedėja, Ona Visockienė, Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybos Švietimo ir ugdymo skyriaus vedėjo pavaduotoja.

Informaciją dėl galimų kandidatų iki 2015 m. rugsėjo 15 d. 17 val. pateikti adresu Dobužinskio g. 6, 3 kab., arba atsiųsti elektroniniu paštu: [email protected]

Metų mokytojo vardo teikimo nuostatai ČIA>>

 

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content