Kauno miesto savivaldybėje – „Sveikatos valanda“

Rugsėjo 10-ąją, minint Pasaulinę savižudybių prevencijos dieną, Lietuvoje prasidėjo Atviros psichiatrijos mėnuo, kuris tęsis iki spalio 10-osios – Pasaulinės psichikos sveikatos dienos. Šį trečiadienį, Kauno miesto savivaldybė (mažojoje salėje), 13 val. vyks „Sveikatos valanda“.

Konferencijos metu bus diskutuojama apie emocijų sutrikimus (streso išgyvenimas mokyklose, darbiniuose ir asmeniniuose santykiuose, nerimo, baimės, liūdesio, pojūčių pasireiškimas socialinėje aplinkoje). Profesionalūs specialistai konsultuos apie tai kaip ir kur miesto gyventojai gali kreiptis sprendžiant jiems kylančias emocines problemas.

„Sveikatos valandos“ metu veiks Kauno miesto gyventojų dailės darbų paroda. Darbų autoriai – žmonės, kuriems ne medikamentai, bet dailės terapija padėjo susigrąžinti prarastą gyvenimo džiaugsmą, pasitikėjimą savo galimybėmis, visavertį savęs kaip asmenybės suvokimą, vėl integruotis į juos supančią aplinką, iš naujo atrasti save, bendravimo su artimaisiais ir draugais malonumą, pasijusti reikalingais sau, savo šeimai ir visuomenei. Pasibaigus parodai, paveikslai grįš į Centro, Šilainių, Dainavos, Šančių, Kalniečių poliklinikas tolimesnei ekspozicijai.

Konferencijoje dalyvaus: Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, mero patarėjai sveikatos klausimais (V.Adomaitienė, R. Benetis, D. Pavalkis), Kauno miesto pirminių psichikos sveikatos priežiūros centrų vadovai, Vilniaus Dailės Akademijos (VDA) Kauno fakulteto dekanas ir kiti.

Daugiau informacijos apie renginius: https://www.facebook.com/pages/ Atviros-psichiatrijos-mėnuo/697867910312692

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti su visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.

Kauno bangelė
Skip to content